3 d’oct. 2011

Quines postals més boniques!!


Hola! Us hem d'informar d'una novetat sobre les postals. Hem vist que altres anys els dibuixos no es veien molt bé, ja que anaven els 3 junts i havien de compartir espai. Doncs, bé, El Col·legi ha decidit fer un canvi: a partir d'aquest any, hi haurà 3 models de postal, cada un d'ells serà un dels dibuixos guanyadors en portada!

A més, per poder enllestir el tema de les postals, que es venguin moooooltes i poder ajudar molt i molt amb el nostre donatiu, hem decidit també que els dibuixos guanyadors seran les imatges de les postals del Nadal següent, és a dir, els 3 dibuixos guanyadors d'enguany seran les portades de les postals de l'any 2012, i així successivament.

Aquest any ja ho farem així, i les postals surten a la venda amb les imatges dels 3 guanyadors de l'any 2010:




Es vendran en paquets de 12 unitats, així toquen a 4 postals de cada. Oi que hem millorat molt? així, cada any millorant una miqueta arribarem ben lluny amb les postals, i podrem ajudar molts nens i nenes amb el donatiu...i tot gràcies als vostres dibuixos. Ah! i seran format DIN A5, en paper de 240 grs, perquè les pugue personalitzar en la vostra impressora si voleu!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada