10 de juny 2014

Visita al tallerBDN i al jardí d’escultures de Tom Maddock a Vilanova del Vallès // Visita al tallerBDN y el jardín de esculturas de Tom Maddock en Vilanova del Vallès

El Departament de Cultura del Col·legi de Gestors Administratius va oferir el dissabte 24 de maig passat una visita cultural, organitzada per l’associació Sculpture Network i per tallerBDN.

Al llarg del matí, l'escultor Josep M. Camí, director i cofundador de tallerBDN ens va explicar les activitats que es desenvolupen en aquesta associació sense ànim de lucre dedicada a la creació, producció i difusió de l'escultura.

Vam visitar els tallers d'artistes residents i la biblioteca especialitzada en escultura. Més tard ens vam unir a la V edició del Brindis per l'Escultura de tallerBDN, on es van oferir una copa de cava i vam poder gaudir de la performance de Sebastián Sánchez Zelada - CIRCUMTEMPLUM - una experiència transdisciplinar que reunia arts escèniques, interactives, audiovisuals, plàstiques i terapèutiques.

Al migdia ens vam dirigir a Vilanova del Vallès, on el col·leccionista i galerista Tom Maddock ens va convidar a dinar i en acabar vam veure el seu jardí privat d’escultures.


El Departamento de Cultura del Colegio de Gestores Administrativos ofreció el sábado 24 de mayo una visita cultural, organizada por la asociación Sculpture Network y por tallerBDN. 

A lo largo de la mañana, el escultor Josep M. Camino, director y cofundador de tallerBDN nos explicó las actividades que se desarrollan en esta asociación sin ánimo de lucro dedicada a la creación, producción y difusión de la escultura. Visitamos los talleres de artistas residentes y la biblioteca especializada en escultura. 

Más tarde nos unimos a la V edición del Brindis por la Escultura de tallerBDN, donde nos ofrecieron una copa de cava y pudimos disfrutar de la performance de Sebastián Sánchez Zelada - CIRCUMTEMPLUM - una experiencia transdisciplinar que reunía artes escénicas, interactivas, audiovisuales, plásticas y terapéuticas. Al mediodía nos dirigimos a Vilanova del Vallés, donde el coleccionista y galerista Tom Maddock nos invitó a comer y al terminar vimos su jardín privado de esculturas. 


Amb la col·laboració de:
Con la colaboración de:

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada