1 de des. 2014

Sortida cultural a Calaf // Salida cultural a Calaf

El dissabte 15 de novembre passat, els gestors, col·laboradors, familiars i amics van poder participar en una visita guiada i exclusiva al municipi de Calaf organitzada per sculpture network, associació sense ànim de lucre que promou l’escultura contemporània.
Els assistents van seguir l’itinerari que marquen les escultures que s’hi troben als racons, llegat de les diferents Trobades Internacionals d’Escultors que van tenir lloc del 1993 al 1996.

A les 10:30h el grup es va reunir a l’Oficina de Turisme de Calaf on la seva responsable, Gemma Puig, va lliurar als assistents un catàleg i un tríptic de les escultures, i un plànol del municipi.

Durant la visita vam estar acompanyats pels escultors, coordinadors i comissaris Jorge De Marco i el professor Dr. Josep Roy, els quals ens van explicar la seva iniciativa i projecte en l’organització de les Trobades; i pels escultors André Martus, Christoph Mertens i Raquel García els quals ens van comentar les seves intervencions.

Abans del dinar, al restaurant Cuina del Mercat, va haver-hi temps per visitar i comprar al Mercat que se celebra cada dissabte, des de l’any 1226.

Per als qui no vau venir, teniu informació tant del municipi com de l’itinerari a:
http://www.calaf.cat
http://www.calaf.cat/turisme/descobreix-calaf/escultures.HTML


El sábado 15 de noviembre, los gestores, colaboradores, familiares y amigos pudieron participar en una visita guiada y exclusiva en el municipio de Calaf organizada por sculpture network, asociación sin ánimo de lucro que promueve la escultura contemporánea.
Los asistentes siguieron el itinerario que marcan las esculturas que se encuentran en los rincones, legado de las diferentes Encuentros Internacionales de Escultores que tuvieron lugar de 1993 a 1996.

A las 10:30 h el grupo se reunió en la Oficina de Turismo de Calaf donde su responsable, Gemma Puig, entregó a los asistentes un catálogo y un tríptico de las esculturas, y un plano del municipio.

Durante la visita estuvimos acompañados por los escultores, coordinadores y comisarios Jorge De Marco y el profesor Dr. Josep Roy, quienes nos explicaron su iniciativa y proyecto en la organización de las Trobades; y los escultores André Martus, Christoph Mertens y Raquel García quienes nos comentaron sus intervenciones.

Antes de la comida, en el restaurante Cuina del Mercat, hubo tiempo para visitar y comprar en el Mercado que se celebra cada sábado, desde el 1226.

Para los que no vinisteis, tenéis información tanto del municipio como del itinerario en:
http://www.calaf.cat
http://www.calaf.cat/turisme/descobreix-calaf/escultures.HTML

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada