3 de febr. 2015

new year's brunch'15

Sempre apostant per la cultura, el Col·legi de Gestors es va sumar, per tercer any consecutiu, al brindis anual per l’escultura contemporània que organitza l’entitat alemanya sense ànim de lucre, sculpture network. L’acte, anomenat New Year’s Brunch (nyb’15), va tenir lloc simultàniament a 46 llocs com són estudis d'artistes, galeries, museus i institucions culturals de més de 17 països europeus, el diumenge 25 de gener.

A Barcelona, un grup de gestors i familiars, artistes, galeristes, professors i amics de l’art es van reunir a la Fundació Miró, concretament al Pati Nord, a les 11 h, on a més de brindar van tenir l’oportunitat de visitar lliurement l’exposició Barcelona, zona neutral (1914-1918).

Posteriorment es va visitar el Jardí d’Escultures amb els comentaris d’algun dels artistes sobre les seves intervencions.



Siempre apostando por la cultura, el Colegio de Gestores se sumó, por tercer año consecutivo, al brindis anual para la escultura contemporánea que organiza la entidad alemana sin ánimo de lucro, sculpture network. El acto, llamado New Year's Brunch (nyb'15), tuvo lugar simultáneamente en 46 lugares como son estudios de artistas, galerías, museos e instituciones culturales de más de 17 países europeos, el domingo 25 de enero. 

En Barcelona, un grupo de gestores y familiares, artistas, galeristas, profesores y amigos del arte, se reunieron en la Fundación Miró, concretamente en el Patio Norte, a las 11 h, donde además de brindar tuvieron la oportunidad de visitar libremente la exposición Barcelona, zona neutral (1914-1918). 

Posteriormente se visitó el Jardín de Esculturas con los comentarios de alguno de los artistas sobre sus intervenciones.

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada