Fons d'art del Col·legi // Fondo de arte del Colegio

Amb motiu de la celebració de la Festa Professional del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, l’any 1998 es va crear un fons d’art propi. El Col·legi va demanar a diferents artistes, que mitjançant les seves creacions aportessin una reflexió personal amb la incorporació del logotip del Col·legi, la GA. Alhora la peça d’art servia d’imatge de la Festa Professional i es regalava a les diferents personalitats que hi assistien, i als gestors que complien anys de vida corporativa. 

El fons es compon de vuit pintures, serigrafies i litografies de diverses mides i realitzades en diferents tècniques; i d’una escultura. El fons d’art es va adquirir des de l’any 1998 fins a l’any 2007, exceptuant en aquesta cronologia l’any 2005 en què la Festa Professional va ser organitzada pel Col·legi de Tarragona. 

L’exposició permanent de les obres es troba a la seu de la Secretaria Col·legial, a la plaça Urquinaona, 6, 6a planta, de Barcelona.Con motivo de la celebración de la Fiesta Profesional del Colegio de Gestores Administrativos de Cataluña, en el año 1998 se creó un fondo de arte propio. El Colegio pidió a diferentes artistas, que mediante sus creaciones aportaran una reflexión personal con la incorporación del logotipo del Colegio, la GA. Asimismo la pieza de arte servía de imagen de la Fiesta Profesional y se regalaba a las diferentes personalidades que asistían, y los gestores que cumplían años de vida corporativa. 

El fondo se compone de ocho pinturas, serigrafías y litografías de diversos tamaños y realizadas en diferentes técnicas, y de una escultura. El fondo de arte se adquirió desde el año 1998 hasta el año 2007, exceptuando en esta cronología el año 2005 en el que la Fiesta Profesional fue organizada por el Colegio de Tarragona. 

La exposición permanente de las obras se encuentra en la sede de la Secretaría Colegial, en la plaza Urquinaona, 6, 6 ª planta, de Barcelona.

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada