9 d’ag. 2013

La Nit dels Gestors Administratius // La noche de los Gestores Administrativos

El dia 30 de juliol passat, una quarantena de gestors, familiars, col·laboradors i amics van celebrar la setena edició de la Nit dels Gestors Administratius, una jornada especial i diferent just abans de les vacances d’estiu. Enguany vam assistir al teatre Goya Codorniu, a la representació de l’obra Venus in fur, de David Ives.

Dirigida per Hèctor Claramunt i interpretada per Joel Joan i Meritxell Calvo, descriu la situació que viu l’Àlex Novak, un jove i ambiciós dramaturg, que està desesperat perquè no troba l’actriu ideal per encarnar el personatge femení de la seva obra, una adaptació de Venus in Fur, la novel·la que va donar origen al sadomasoquisme. A l’últim moment, apareix la Vanda, una actriu que està a anys llum del perfil que l’Àlex està cercant. Comença així un joc de poder, de seducció, de miralls... on la realitat i la ficció es barregen, donant lloc a una batalla dialèctica al voltant de l’eterna guerra de sexes on els rols dominador i dominat encara estan per decidir.

En acabar la representació, la Fundació Romea ens va convidar a una copa de cava on tots plegats, juntament amb els actors, ens vam desitjar un bon estiu.




El pasado 30 de julio, una cuarentena de gestores, familiares, colaboradores y amigos celebraron la séptima edición de la Noche de los Gestores Administrativos, una jornada especial y diferente justo antes de las vacaciones de verano. Este año asistimos al teatro Goya Codorniu, a la representación de la obra Venus in fur, de David Ives. 

Dirigida por Héctor Claramunt e interpretada por Joel Joan y Meritxell Calvo, describe la situación que vive Alex Novak, un joven y ambicioso dramaturgo, que está desesperado porque no encuentra la actriz ideal para encarnar el personaje femenino de su obra, una adaptación de Venus in Fur, la novela que dio origen al sadomasoquismo. En el último momento, aparece Vanda, una actriz que está a años luz del perfil que Álex está buscando. Comienza así un juego de poder, de seducción, de espejos... donde la realidad y la ficción se mezclan, dando lugar a una batalla dialéctica en torno a la eterna guerra de sexos donde los roles dominador y dominado aún están por decidir. 

 Al terminar la representación, la Fundación Romea nos invitó a una copa de cava donde junto con los actores, nos deseamos un buen verano.

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada