6 de set. 2013

Festa infantil dels Gestors Administratius // Fiesta infantil de los Gestores Administrativos

Benvolguts nens i nenes,

Pensàveu que us havíem oblidat? Això mai! Que l'edició 2012 del concurs no es fes ens ha permès tenir temps per pensar en noves fórmules i activitats.

Així, avui us podem presentar una versió renovada: Us presentem la festa infantil de tardor dels gestors administratius!!
Tenim moltes novetats per explicar-vos, i no us les direm totes avui. A poc a poc, eh!!

Ara ja no serà un concurs en el que participar des de casa, sinó que tot s'ha unit per a celebrar una gran festa al novembre, en la que podreu gaudir d'un munt de tallers de temàtica nadalenca i fer allà el vostre dibuix. La temàtica no canvia: la gA i el Nadal.
No us la podeu perdre! Hi haurà regals per a tots i si feu algun taller, us podreu endur el que feu amb les vostres mans.

Poc a poc us anirem donant més pistes, però vosaltres ja teniu feina! Heu d'anar pensant quin dibuix fareu.

Aquest any col·laborarem amb la Creu Roja, que també donaran un cop de mà, i ens oferiran una actuació de les seves fabuloses “Titelles per la Pau”.

Estimados niños y niñas, 

¿Pensabais que os habíamos olvidado? ¡Eso nunca! Que la edición 2012 del concurso no se hiciera nos ha permitido tener tiempo para pensar en nuevas fórmulas y actividades. 

Así, hoy podemos presentar una versión renovada: ¡Os presentamos la fiesta infantil de otoño de los gestores administrativos!
Tenemos muchas novedades que contaros, y no os las diremos todas hoy. Poco a poco, ¡eh! 

Ahora ya no será un concurso en el que participar desde casa, sino que todo se ha unido para celebrar una gran fiesta en noviembre, en la que podréis disfrutar de un montón de talleres de temática navideña y hacer allí vuestro dibujo. La temática no cambia: la GA y la Navidad. 
¡No te la puedes perder! Habrá regalos para todos y si hacéis algún taller, os podréis llevar lo que hayáis hecho con vuestras propias manos. 

Poco a poco os iremos dando más pistas… ¡Pero vosotros ya tenéis trabajo! Debéis ir pensando qué dibujo haréis. 

Este año colaboraremos con la Cruz Roja, que también echaran una mano, y nos ofrecerán una actuación de sus fabulosas "Títeres por la Paz".

1 comentarios :

Quan informeu de la data exacte li diré a amic perquè passin un dia favolós pares i fills!!!!

Publica un comentari a l'entrada