10 d’oct. 2013

El 23 de novembre: festa! // El 23 de noviembre: fiesta!

Ara sí! 
Esteu preparats? 

Ja tenim data per a la gran festa infantil dels gestors administratius. Marqueu en el vostre calendari el dia 23 de novembre, perquè teniu una cita amb nosaltres. 

A les 10:30 obrirem les portes del Centre Cívic Can Felipa.  

Durant dues hores podreu fer allà mateix el vostre dibuix per participar en el nostre concurs. Com ja sabeu, els guanyadors a més de portar algun regalet, tenen l'honor de veure el seu dibuix convertit en el protagonista de les postals de Nadal que envia el Col·legi. 

A més, perquè no us avorriu en tot el matí, hem pensat en un munt d'activitats, moltes d'elles a càrrec de Creu Roja, amb els quals col·laborem aquest any. Titelles, manualitats, jocs d'allò més divertit... Tot hi cap a la nostra festa. 

No us la perdeu! 

 

¡Ahora sí! 
¿Estáis preparados? 

Ya tenemos fecha para la gran fiesta infantil de los gestores administrativos. Marcad en vuestro calendario el día 23 de noviembre, porque tenéis una cita con nosotros. 

A las 10:30 abriremos las puertas del Centro Cívico Can Felipa.  

Durante dos horas podréis hacer allí mismo vuestro dibujo para participar en el nuestro concurso. Como ya sabéis, los ganadores, además de llevarse algún regalito, tienen el honor de ver su dibujo convertido en el protagonista de las postales de Navidad que envía el Colegio. 

Además, para que no os aburráis en toda la mañana, hemos pensado en un montón de actividades, muchas de ellas a cargo de Cruz Roja, con los que colaboramos este año. Títeres, manualidades, juegos de lo más divertido… Todo cabe en nuestra fiesta. 

¡No os la perdáis!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada