25 d’oct. 2013

Tallers, jocs... diversió! // Talleres, juegos... diversión!

Com ja us vam comentar, durant la Festa infantil del Col·legi de Gestors, la Creu Roja realitzarà alguns tallers. Voleu saber quins són?

Un tomb per la ciutat
Gaudiu d’un fantàstic conte teatralitzat amb titelles. Es tracta d’una representació interactiva, on els nens i les nenes tindran també contes per pintar amb la historia que s’està explicant, llapis de colors i globus.

Davant la crisi, el valor de les persones 
Aquest entretingut joc es basa en realitzar “cadenes de favors”. Deu figures a mida natural ens expliquen la seva historia... encaixeu totes les peces i tanqueu el cercle!

Ciutat 10 
Ciutat 10 és un joc de taula on els jugadors i les jugadores hauran de construir la seva pròpia ciutat. Jugueu bé les vostres cartes i aconseguiu crear la millor ciutat de totes.

I si això no us sembla suficient, també es realitzarà un taller per que feu la vostra pròpia titella, podreu jugar a unes bitlles molt especials, fer una carrera de sacs o pintar-vos la cara!

Us recordem que ens heu de confirmar la vostra assistència amb un mail a concursga@gmail.com, indicant-nos: Nombre d'adults assistents, nombre de nens assistents i les seves edats. 


Como ya os comentamos, durante la Fiesta infantil del Colegio de Gestores, la Cruz Roja realizará algunos talleres. ¿Quieres saber cuáles son?

Un paseo por la ciudad 
Disfruta de un fantástico cuento teatralizado con marionetas . Se trata de una representación interactiva, donde los niños y las niñas tendrán también cuentos para colorear con la historia que se está contando, lápices de colores y globos.

Ante la crisis, el valor de las personas 
Este entretenido juego se basa en realizar "cadenas de favores". Diez figuras a tamaño natural nos cuentan su historia... encaja todas las piezas y cierre el círculo!

Ciudad 10 
Ciudad 10 es un juego de mesa donde los jugadores y las jugadoras deberán construir su propia ciudad. Jugad bien vuestras cartas y conseguid crear la mejor ciudad de todas.

Y si esto no os parece suficiente, también se realizará un taller para que hagan su propia marioneta, podréis jugar a unos bolos muy especiales, hacer una carrera de sacos o pintaros la cara!

Os recordamos que nos debéis confirmar vuestra asistencia con un mail a concursga@gmail.com, indicándonos: Número de adultos asistentes, número de niños asistentes y sus edades.

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada