23 de gen. 2014

NEW YEAR’S BRUNCH 2014

Una celebració de l'escultura contemporània a Europa
Sempre apostant per la cultura, el Col·legi es va voler sumar per segon any consecutiu al brindis anual per l’escultura contemporània que organitza l’entitat alemanya sense ànim de lucre, Sculpture Network.
L’acte, anomenat New Year’s Brunch (nyb’14), va tenir lloc simultàniament en estudis d'artistes, galeries, museus i institucions culturals de més de 14 països i de 46 ciutats europees, el passat diumenge 19 de gener.
Sculpture Network, va reunir a més de 2.000 persones en aquest esdeveniment, la finalitat del qual és promocionar l'escultura contemporània a Europa i facilitar que es connectin persones i institucions amb interès en l'art en tres dimensions.
El programa a Barcelona va consistir en una visita lliure a les dues exposicions de la Fundació Suñol “CONTINUUM. Col·lecció Josep Suñol” i “Joan Rom E.R.T.”, un brindis per l’Any Nou a la terrassa, i en un dinar opcional al restaurant Pomarada.



Una celebración de la escultura contemporánea a Europa 
 Siempre apostando por la cultura, el Colegio se quiso sumar por segundo año consecutivo al brindis anual para la escritura contemporánea que organiza la entidad alemana sin ánimo de lucro, Sculpture Network. 
El acto, llamado New Year's Brunch (nyb'14), tuvo lugar simultáneamente en estudios de artistas, galerías, museos e instituciones culturales de más de 14 países y de 46 ciudades europeas, el pasado domingo 19 de enero
Sculpture Network, reunió a más de 2.000 personas en este acto, la finalidad del cual es promocionar la escritura contemporánea a Europa y facilitar la conexión entre personas e instituciones con interés en el arte en tres dimensiones. 
El programa a Barcelona consistió en una visita libre a la sendas exposiciones de la Fundación Suñol "CONTINUUM Colección Josep Suñol" y "Joan Rom E.R.T.", un brindis por el Año Nuevo en la terraza,y una comida opcional al restaurante Pomarada.


Amb la col•laboració de / Con la colaboración de:


0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada