22 de nov. 2012

Celebració del Bicentenari Wagner a Catalunya // Celebración del Bicentenario Wagner en Catalunya

El Col·legi ha volgut participar en els actes de celebració del Bicentenari Wagner a Catalunya per la qual cosa ha signat un conveni amb l’Associació Amics del Liceu. Els gestors i col·laboradors poden assistir, amb preus especials, al cicle adreçat al públic en general sobre L’anell del Nibelung que tindrà lloc entre els mesos de novembre i febrer a càrrec de Ramon Gener –presentador del programa Òpera en Texans– i el Grup Wagner d’Amics del Liceu.

L’Anell del Nibelung o Tetralogia, les quatre òperes wagnerianes per excel·lència, narren els esdeveniments que es produeixen en un món poblat per déus, herois, éssers mitològics i mortals, a causa de l'ambició per posseir un anell que atorga el domini absolut de tots els móns.

Es dedicaran dues sessions a cadascun dels quatre capítols de la Tetralogia: una primera que donarà un enfocament més teòric amb una conferència a càrrec de Ramon Gener i una segona que consistirà en una projecció documentada a càrrec del Grup Wagner d'Amics del Liceu en la qual, tot seguint el fil argumental de cada capítol, es podran veure diferents produccions d'arreu del món per tal de valorar els canvis en les posades en escena així com les diferències en la interpretació vocal al llarg dels anys.

Els col·legiats podran gaudir d’aquest curs al preu de soci d’Amics del Liceu i, si ho volen, associar-se a l’entitat amb una tarifa especial durant el primer any.
Podeu consultar les tàrifes i el programa del curs al nostre web.
Teniu més informació dels actes de celebració del Bicentenari Wagner a:
www.bicentenariwagner.cat

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada