7 de nov. 2012

Museu Etnogràfic Vallhonrat


Pere Vallhonrat Guiu, gestor administratiu jubilat, ha creat el Museu Etnogràfic Vallhonrat, com a resultat de la seva col·lecció en el decurs dels darrers 70 anys.
El Museu Etnogràfic Vallhonrat, tal i com diu el seu nom, és un museu de caire etnogràfic amb una gran varietat de col·leccions que conformen unes vuit mil cinc-centes peces aproximadament, repartides en 5 sales on cadascuna recull una temàtica determinada.
A la sala 1, hi trobem invents del S.XIX-XX, objectes elèctrics i còmics, entre d’altres continguts. A la sala 2, hi trobem el celler i eines d’oficis catalans. A la sala 3, hi trobem mobiliari català, musulmà i romàntic, entre d’altres. A la sala 4, fòssils, escultures africanes, troballes arqueològiques, estris precolombins... A la sala 5, armes, armadures japoneses, peces medievals, armament que va ser utilitzat a les guerres carlistes, de Cuba o de Filipines, a les guerres mundials i a la Guerra Civil espanyola.
Hi ha una última sala dedicada a l’artista Pons Cirac, “L’Àngel del Cristall”.

El museu està enfocat per a totes les edats, tothom pot ser visitant potencial del museu. Per visitar-lo i gaudir d’una visita guiada cal concertar visita trucant al telèfon 93 588 54 99 o be a través de l’e-mail info@museuvallhonrat.com. Podeu trobar més informació al web www.museuvallhonrat.com

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada