20 de jul. 2012

gA a la vista!

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya et convida a participar a la primera edició del Concurs de fotografia a Instagram gA a la Vista!, que comença avui 20 de juliol. El tema i l’estil de la fotografia és lliure, i l’únic requisit es que aparegui el logotip que representa els Gestors Administratius, la gA.

Els passos per poder participar són els següents:
1. Fer una fotografia amb el teu smartphone i penjar-la a Instagram amb el hashtag #igerscogac
2. Compartir la fotografia a twitter fent menció a l’usuari @gestorscat
3. Fer-se seguidor del Twitter del Col·legi (@gestorscat)

Es poden pujar tantes fotografies com es vulgui fins al 16 de setembre de 2012. Les tres fotografies que tinguin més “m’agrada” quan acabi el termini guanyaran cadascuna d’elles una magnífica capsa d’experiències Plan B.
Els guanyadors es donaran a conèixer el 17 de setembre a través del web, el blog i les xarxes socials del Col·legi. No esperis més i captura la teva gA! Estan per tot arreu!


El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya te invita a participar en la primera edición del Concurso de fotografía en Instagram gA a la Vista!, que comienza hoy 20 de julio. El tema y el estilo de la fotografía es libre, y el único requisito es que aparezca el logotipo que representa los Gestores Administrativos, la gA.

Los pasos para poder participar son los siguientes:
1. Hacer una fotografía con tu smartphone y colgarla en instagram con el hashtag # igerscogac
2. Compartir la fotografía en twitter haciendo mención al usuario @gestorscat
3. Hacerte seguidor del Twitter del Colegio (@gestorscat)

Se pueden subir tantas fotografías como se quiera hasta el 16 de septiembre de 2012. Las tres fotografías que tengan más "me gusta" cuando acabe el plazo ganarán cada una de ellas una magnífica caja de experiencias Plan B.
Los ganadores se darán a conocer el 17 de septiembre a través de la web, el blog y las redes sociales del Colegio. ¡No esperes más y captura tu gA! ¡Están por todas partes!

4 comentarios :

Yo ya he hecho mi primera foto y la he compartido en twitter...que divertido!!!!

Muchas gracias por participar... y mucha suerte! :)

Hola, ya he publicado yo también. Animo a todo el mundo a subir la gA a Instagram! hay que dar rienda suelta a la creatividad!

Gracias por participar Rosa! Te deseamos mucha suerte en el concurso :)

Publica un comentari a l'entrada