26 de jul. 2012

Has vist els premis que t'esperen? // ¿Has visto los premios que te esperan?

Portem només una setmana de concurs i no paren d'arribar les vostres fotos protagonitzades per la GA. Per als que encara no s'hagin animat ... Sabeu el que us esteu perdent?
A més de passar una estona divertida buscant una gA, aquí teniu tres al•licients en format capsa: els regals que s’emportaran els tres instagramers amb les fotografies més votades.

3r classificat: Capsa PlanB! Tapes amb art
Assaboreix les tapes d'autor més elaborades i originals i els pintxos de truita de tota la vida. Ves de tapes!
Gaudeix de tapes i begudes per a dues persones.

2n classificat: Capsa PlanB! Cuines del món
Descobreix la grastronomia més representativa de cada cultura a través dels seus plats típics. Ara tens un món de experiències al teu abast. Menú per a dues persones.

1r classificat: Capsa PlanB! Aventura
Gaudeix d'emocionants experiències d'aventura. Rutes per la muntanya en quad, passeig pels núvols en parapent, busseig pel Mediterrani o sortejant les oles en kite surf. Acció sense límits. Que no t'ho expliquin...viu-lo!! Aventura per a una o dues persones.
Llevamos sólo una semana de concurso y no paran de llegarnos vuestras fotos protagonizadas por la gA. Para los que aún no se hayan animado… ¿Sabéis lo que os estáis perdiendo?
Además de pasar un rato divertido buscando una gA, aquí tenéis tres alicientes en formato caja: los regalos que se llevaran los tres instagramers con las fotografías más votadas.

3º clasificado: Caja PlanB! Tapas con arte
Saborea las tapas de autor más elaboradas y originales pinchos de tortilla...o los de toda la vida. Siente el placer del tapeo. Tapas y bebidas para dos personas.

2º clasificado:Caja PlanB! Cocinas del mundo
Descubre la gastronomía más representativa de cada cultura a través de sus platos típicos. Ahora tienes un mundo de experiencias culinarias a tu alcance. Menú para dos personas

1º clasificado: Caja PlanB! Aventura
Disfruta de emocionantes experiencias de aventura. Rutas por la montaña en quad, paseo por las nubes en parapente, buceo por el Mediterráneo o sorteando las olas en kite surf.l Acción sin límites. Que no te lo expliquen ¡Vívelo!. Aventura para una o dos personas.


Premis per gentilesa de:
Premios por gentileza de:2 comentarios :

A veure si tinc sort i puc aconseguir algun premi, de moment vaig fent promoció del concurs :)

Hola Carles! Moltes gracies per donar a coneixer el nostre concurs. Et desitgem molta sort :)

Publica un comentari a l'entrada