14 de nov. 2013

Ja heu confirmat la vostra assistència a la Festa infantil? // ¿Ya habéis confirmado vuestra asistencia a la Fiesta infantil?

El proper 23 de novembre de 2013 tindrà lloc al Centre Cívic Can Felipa, la Festa Infantil del Col·legi.

Us recordem que és molt important confirmar la vostra assistència a la festa enviant un mail a concursga@gmail.com, indicant el nombre d'adults que assistiran, el nombre de nens i les seves edats.

Durant la festa es realitzarà el lliurament de premis del concurs de dibuix.
Participar és molt fàcil: S’ha de fer un dibuix en un full DIN-A4 amb motius de les festes de Nadal, amb colors ben vius i on ha d’aparèixer dibuixat el logotip de la gA. Al revers del full, s’indicarà en majúscules el nom i els cognoms de l’autor/a, l’edat, l’adreça, el telèfon de contacte i un correu electrònic, així com el nom i cognom del representant legal del menor.

Un cop fet podeu portar-lo a qualsevol de les oficines del Col·legi abans de 18 de novembre a les 15 h, o bé, podeu aprofitar el dia de la festa per dur-lo o fer-lo allà mateix.

Si veniu, no us en penedireu: un matí ple de jocs, regals i sorpreses...

Esperem els vostres dibuixos i les vostres confirmacions!


El próximo 23 de noviembre de 2013 tendrá lugar en el Centro Cívico Can Felipa, la Fiesta Infantil del Colegio. 

Os recordamos que es muy importante confirmar vuestra asistencia a la fiesta enviando un mail a concursga@gmail.com, indicándonos el número de adultos que asistirán, el número de niños y sus edades.

Durante la fiesta se realizará la entrega de premios del concurso de dibujo. Participar es muy fácil: Hay que hacer un dibujo en una hoja DIN-A4 con motivos navideños, colores muy vivos y donde debe aparecer dibujado el logotipo de la GA. En el reverso de la hoja , se indicará en mayúsculas el nombre y los apellidos del autor/a, la edad, la dirección, el teléfono de contacto y una cuenta de correo electrónico, así como el nombre y apellido del representante legal del menor. 

Una vez hecho se puede llevar a cualquiera de las oficinas del Colegio antes de 18 de noviembre a las 15 h, o bien, aprovechar el día de la fiesta para llevarlo o hacerlo allí mismo. 

Si venís, no os arrepentiréis: una mañana llena de juegos, regalos y sorpresas... 

¡Esperamos vuestros dibujos y sus confirmaciones!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada